Planer


Gaaaahhh, jag blir galen! Hela dagen har jag och Linda disskuterat vare sig vi ska bege oss till Norrköping imorgon och fira in nya året eller om vi ska stanna här och hänga med fina vänner. Norrköping skulle säkert vara grymt kul (om det blir lyckat), men att stanna hemma skulle vara riktigt mysigt. Sååååå nyårsparty eller nyårsmys? Blaaaaa blir verkligen knäpp. 
 

TVÅ


Klockan är efter tolv. Två veckor kvar suckers! Woop woop..........

Tjugosjunde december


Snaaaaaaark. Skulle kunna somna vilken sekund som helst. Har fått mitt efterlängtade träningspass gjort idag, huuuur skönt som helst! Även hunnit med lite ärenden på stan. Om ett tag ska jag möta upp Linda, Yvonne och Joel för en fika. Och imorgon drar jag och systrarna upp till huvudstaden för Disney on Ice och lite shopping. Bra dagar! Puss

Proppmätt.


Som rubriken lyder. Haha, men det är så det ska vara efter tre fullspäckade juldagar. Supernöjd med allt årets jul haft att erbjuda. Kunde inte ha blivit ett bättre slut på detta år, inför det nya. Imorgon bär det dock av till gymet (efter två vckors uppehåll...) för att svettas bort lite av det man proppat i sig de senaste dagarna. Gött!
 
Juste, fick mina flygtider här om dagen. Insåg då att mina väl räknade dagar kvar i Sverige blev en mindre. Läste att det fanns en risk (?) att resedagen kunde bli redan på söndagen för vissa. Trodde ju dock självklart att detta inte kunde gälla mig eftersom jag klart och tydligt fått resedatumet den fjortonde. Men icke! Redan den trettonde kommer jag lyfta från Arlanda. Blaaaa! Menmen, inte mycket att göra åt. Får helt enkelt börja packa en dag tidigare, vilket är snart. Gosh, inte nu i helgen, eller helgen efter det, men helgen efter den helgen är det dags. Nervigt!

Drar på kalkonlunch


Årets höjdpunkt, nu ska det njutas. Hungrig är jag också som tur är! :D pusss

Christmas eve



Tuesday


Verkar inte bli en kväll som var tanken. Lillplutten i Göteborgsfamiljen har blivit magsjuk... så hela familjen fick åka hem. Trist, men sådant som händer. Tråkigt bara att de bor så långt bort (träffar dem inte så ofta), lär ju inte träffa dem på ett och ett halvt år nu :( 
 
Pulkaåkning hanns det i alla fall med, haha. Jag och Arvid åkte ner, sprang upp, åkte ner, sprang upp, ja ni fattar, måååånga gånger. Men skoj är han den där grabben. Nu tänker jag glo på en serie ett litet tag. Ha det gött!

December 25th


Fick äntligen min efterlängtade sovmorgon. I alla fall en liten, till tio. Har sedan dess packat upp gårdagens alla underbara julklappar, kollat på ett serieavsnitt och bara tagit det lugnt. Nu plingade det på dörren, vilket innebär att släkten är här och att det är dags för lite pulkaåkning. Kommer bli en bra dag idag igen! puss

Merry Christmas!


Hoppas alla får en underbar dag i det fina vintervädret. Puss

Fjärde advent


Uppe med tuppen. Har hunnit kollat på julkalendern, käkat frukost och klätt granen, och klockan är inte mer än kvart över tio, yee! Snart väntar några timmars jobb i stan, sen ska jag hem och göra knäck. Ha det bra vänner!

@soffan


Öser på jobbet. Nu hänger jag i soffan, med stig och far och en skål godis, framför Mr & Mrs Smith. Bra lördag minst sagt! Imorgon väntar ännu en dag på jobbet. Puss

Torsdag igen


Mår bättre idag, så ett jobbpass ger jag mig allt på. Hör kanske ikväll!


Söndags



Ready, set, go


Verkar inte som min kropp ville att jag skulle njuta av mina två sista dagar på Lernia.. Vaknade upp vid fyra i morse av att jag mådde jätteilla. Lyckades dämpa det jobbiga några timmar, men kan ju säga att jag verkligen inte hoppas att det är vinterkräksjukan jag fått..Sett fram emot imorgon jag vet inte hur länge, sen är ju tanken att jag ska jobba torsdag till fredag. Passande eller hur?

Har i vilket fall inte kunnat röra mig ur sängen på hela dagen. Men nu, när jag lyckats få i mig lite mat som inte kommit upp igen, ska jag ta och trösta mig lite med att se det absolut sista avsnittet av Gossip Girl. Gaah!

Köpt sista julklappen!


Yeees, efter dagens överdrivet långa och tråkiga pass på utbildningen drog jag med Linda och Tobias till Marieberg för julklappsshopping. Jag kom hem två julklappar rikare, och stackars Linda med knappt några. Poor thing! Nu sa jag ta och sova, och tagga de två sista dagarna på Lernia, yeeee! natti

Latest Instas'



Snart är det jul igen, snart är det jul igen


Vet att jag inte är någon höjdare på det där med uppdatering, men ah. Idag har jag i vilket fall varit en stund nere på stan och skrapat ihop en julklapp. Har dessutom haft småkusinerna över på besök så lite pepparkaksbak och lek i snön har också hunnits med. Riktigt mysigt! Kvällen har gått till att slå in julklappar och lite så, börjar verkligen få in julstämning nu! Okej, nu väntar tre dagar kvar på Lernia (huuuuuur skönt som helst, förutom att jag kommer sakna alla...!), sedan fyra dagars jobb och sedan är det julafton. Haha är som ett litet barn, kan inte bärga mig! pussss

Trettio dagar allihopa


Spenderade idag förmiddagen i Vingåker, på Leksaksboden, som kassör och paketinslagare. Kommer göra likadant fre och lör nästa vecka, så titta förbi vettja. Annars tors och sön här i stan. Haha, aja men mådde i vilket fall mycket bättre idag, skööönt! Har även hunnit med lite julkortspyssel, ett besök på kyrkogården och lite familjemys. Nu slocknar jag in a sec, så godnatt vänner!
 
Jag, Linnéa och Stig i veckan. haha

Home, resting


Vaknade upp snurrig, illamående och snorig, så ingen utbildning idag inte. Mår bättre nu så förhoppningsvis är jag tillräckligt bra imorgon så jag kan jobba. Fredag är det ju idag också, bättrar på humöret lite mer. Dessutom börjar nedräkningen på riktigt nu, endast EN måndag kvar tills jag drar. Tagga!!

These past few days


Varit lite tomt här de senaste dagarna, I know.. Har dock haft rätt fullt upp. Har hunnit med ett flertal timmar långt caféhäng med Linnéa, softat med Linda osv. OCH igår, då ni, igår vid lunch tog jag, Linda och Ellen tåget upp till Stockholm för shopping and dat dat daaa some pole dance. Haha vet att det förmodligen låter lite wierd, men det var faktiskt mycket jäkla kul! Fick det i present när jag fyllde 18 (haha, japp 1,5 år senare..), en timmes nybörjar/testa på-kurs. Vi fick lära oss en hel del "tricks"(eller vad man nu ska kalla det), vissa svårare än andra såklart! Men i vilket fall, det var värt den tid jag fick vänta, för det var verkligen sjukt kul! Så tveka inte, ni borde testa! Har för mig att stället vi var på hette "Vida Omkring", riktigt bra och välkomnande ledare. För att inte göra detta inlägg alllllldeles för långt så tänker jag runda av här, men måste bara säga: Räkna med träningsverk och en hel del blåmärken på alla möjliga ställen, haha! Har dessutom lyckas dra på mig något, så är inte direkt pigg idag. Hoppas på ett mirakel under natten. Godatt!

Andra advent


Som jag visat tidigare har denna dag bland annat spenderats ute i skidspåret, på Jättorps golfbana. Kallt men kul! Har även hunnit snacka en kortis med Bex, alltid lika kul ♥ Saknar henne så! Resten av dagen har jag i princip spenderat framför datorn.. Rensat bilder, och gosh vad mycket skit det finns i mappen. Hälften får räcka för idag. Nu ska jag strax gå och lägga mig, imorgon väntar en ny vecka (min sista helvecka på Lernia!!! yeeee). Hoppas ni alla haft en bra helg, och en bra andra advent. Pussss godnatt!

9 december


Namnsdagsfirande och en runda i skidspåret i det kalla och fina vädret. Bra söndag, yep!
 

Lite att fundera över


Slödag, minst sagt. Men efter mycket tvekande lyckaes jag dra iväg mitt slöa arsle till gymet. Nydligen hemkommen efter ett jobbigt men skönt och behövligt kondispass. Har tröttnat så mycket på styrka (lite fel att vara på hälso då kanske?.. haha), men onödigt att byta nu när det ändå bara är en dryg månad kvar tills jag drar. Försöker hålla stenhårt på träning nu innan resan för med tanke på hur lätt jag lägger på mig så kan man ju inte ens gissa hur jag kommer se hur när jag kommer hem från fetis-landet i väst...
 

Thursday


Ännu en snöig dag. Ett kort besök på Tekniska Verket var dagens "arbetsdag". Har även slängt med mig själv en stund på gymet, för attsedan, illamående och deppig, dra mig hemåt för mat. Nu tänker jag gräva ner mig, kolla på ett avsnitt av Arrow och måla naglarna. Imoooorgon är det fredaaaag! ye

20121202


Finisen Stig and me!
 

Forty days


Försöker verkligen hitta roliga saker att skriva om, men jag lyckas inte direkt. Känns som att jag bara spammar på om mina inte så intressanta dagar, eller ah känns och känns, det är ju det jag gör. Men som jag sagt förut, det händer inte så mycket speciellt just nu. Jag taggar till nu inför de två sista veckorna på lernia, umgås med familjen/vänner osv. Idag har jag även hunnit med att plugga med Mickis. Jag har bestämt mig för att jag inte tänker åka innan hon tagit ifatt sig i alla skolämnen. Måste hitta ett sätt att motivera henne på! 
 
Sen skulle jag ju kunna skriva massor om vad jag tycker och tänker om denna storm full med snö som hittat hit.. Tänker jag dock inte göra för ni ska ju orka läsa detta, hehe. Nu tänker jag sluta babbla, för jag märker att detta inlägg verkligen är rappakalja (mitt och Stigs nya favoritord!), det leder ingenstans. Haha sov gott mattnössor!
 
 
Jag och finfina Mickis på studentdagen! ♥

Hej snöstorm



Tredje december


Vintern håller i sig. Vaknade imorse av att få veta att temperaturen nått sexton minus!!! Fyfaan säger jag bara. Även  om det i princip blir så varenda år så lyckas man alltid förtränga hur jäkla kallt det verkligen är... Trots kylan släpade man sig upp och härdade ut resterande dag. Drog ett kondispass på gymet förut, och nu sitter jag helt slut, iklädd varma mjukiskläder och tycker smått synd om mig själv. Please let it be Friday!

Första advent


Startade även denna dag med julkalenderstitt. Käkade dessutom en av gårdagens mumsiga lussebullar till frukost, nooom hehe. Annars har dagen bjudigt på en hel del larv, och därmed också skratt, med Stig, lite fotografering, serietittande OCH sist men inte minst, häng med Lindus! :D hihih
 
Nu tänker jag slumra ett tag, rätt tidigt, men julkalendern går ju även imorgon (; puss
 

Earlier today



Första december


En lite mer produktiv dag i dag må jag säga. Hunnit med julkalenderstitt, fixa presenter till mina pojkar, varit på Majsans dansuppvisning (så duktig!), bakat lussebullar, städat mitt rum från topp till tå, plus umgåtts med familjen. Även sett Lindus anlända hem efter två veckors frånvaro, YEY! Så nu vet ni vad jag gör imorgon :D Nu ska jag nog krypa ner i sängen så jag orkar upp till andra avsnittet av julkalendern imorgon. Puuuuusss