Branäs 2014Branäs 2014


 
Torsdag - söndag förra veckan spenderade min familj (minus mamma), min farbror och ett par kusiner i Branäs skidby. Bortsett från att mina pjäxor gav mig blåmärken som gjorde åkningen bra smärtsam så hade vi det riktigt kul. Blev skidåkning både utför och i spåret, god mat och mys framför brasa och OS. Har min braiga familj/släkt att tacka! 
 
Dagarna här hemma rullar annars på. Börjar komma igång med livet igen känner jag, även om jag verkligen inte känner för att börja jobba och ta ansvar... Önskar jag kunde vara liten igen och inte behöva tänka överdrivet mycket på framtiden. Men men, what to do. Kommer förhoppningsvis få börja jobba inom en snar framtid. Keeping my fingers crossed. PUSS

Miss my buddies


 

Två veckor hemma


Brooklyn Bridge, NY
 
Heeeeej! Det var ett tag sedan. Som jag skrev senaste, det är fullt upp. Jag hänger med familjen, kompisar och bara njuter av att vara hemma i vinterlandet (även om det knappt är någon snö!?). Försöker också hitta ett jobb... hahah eller? Önskar att någon bara kan ge mig ett jobb rakt i handen, but I guess it doesn't work that way? 
På torsdag drar jag, mina systrar och kära far iväg med några kusiner till Bränäs (där ska det i alla fall vara snö) för skidåkning och massa skoj. Planerar att ta tag i livet efter den tripen.. men först lite kul. PUSS

HAWAII 2014ETT ÅR


 
Ett år av skratt, tårar och nya vänskaper. Ett år fyllt av utmaningar. Ett år jag aldrig trodde skulle gå så fort. Ett år i USA är avklarat. Jag är hemma i Kattne igen mina vänner! Oj vad mycket känslor som bubbar i mig just i denna stund. Jag är så otroligt glad över att vara hemma igen, att ha möjlighet att träffa alla jag saknat så. Jag menar, det går verkligen inte att förklara känslan när man får se sin familj igen efter alla de månader vi varit ifrån varandra. Det är verkligen en sån otrolig känsla! Men samtidigt, nu när man för första gången på tre veckor verkligen har tid att tänka, så känns det som att någon stuckit in handen i bröstet på mig och tagit ut en del av mig. Jag saknar mina små pojkar där borta på andra sidan så otroligt mycket. Men ja, jag vill inte att ni ska missförstå mig, jag är så tacksam för alla jag har här. Älskar er så otroligt mycket och jag är så glad över att vara hemma i Sverige bland er igen. Jag önskar bara att jag kunde ha allt. Önskar att allt fanns på samma ställe och inte med en tolv timmars flygresa ifrån varandra. But you can't have everything, right?
 
Landade i alla fall igår (tisdag) runt halv två, tre timmar senare än planerat. Vårt flyg var försenat på grund av snöstormen som drog in över New York under måndagsnatten. Ja såklart att ovädret skulle komma dagen vi skulle hem, jag menar kunde det inte komma en dag senare?? Men men, vi kom hem med allt vi skulle så är glad för det. Haha inge bitter ;)
 
Tänkte bara kika in här och säga att jag lever. Lär slänga upp en massa bilder från resan under veckan. PUSS