At the end of it


Har det fullt upp. Eller nej, egentligen har jag väl inte det. Men igår hann jag inte titta in här för när jag inte hängde på gymet så var jag i Örebro och kollade på badrum. Yeeeeey. Nejdå, hann med lite shopping också, så allt så förskräckligt var det inte. Och idag efter utbildningen träffade jag Linnéa. Hängde runt på stan och snackade en massa, mycket trevligt må jag säga! ♥
 
Nu tänker jag ta tidig kväll, så godnatt på er! pussen

Tjugosjätte/tjugosjunde oktober


 
Bra heeelg! Och ändå är inte lördagen slut, inte riktigt än! Ska vilken sekund studsa ner i sängen, men tänkte att jag skulle titta förbi här en liten snabbis bara. Så igår var bra, hängde med erica och elin, tjockade en massa gött, kika en film och snacka massa skit. Idag har jag hängt lite i Strängnäs, trallat djulörundan, gosat framför film, och allt detta med Linda. Juste, godis även idag får jag inte glömma (rullar fram)!

Nu väntar som sagt sängen, och en förhoppningsvis bra film. Hare fint vänner!

Bild från igår, Stig och jag ute på vandrig i mörkret.

Torsdagsgöra


Go dag, absolut! Eller ah, den avslutades så i alla fall. Dagen på utbildningen var usel. Var på otroligt dåligt humör och lyckdes störa mig på nästan alla. Men tog sedan en gymrunda med lindus, blev lite bättre då. Efter lite käk i magen drog jag mig vidare till familjen Pehrson för att umgås. Passade även på att säga grattis till lille Max som blev ett idag, gose han!

Now i'm off to bed. Early morning tomorrow, as usually. Sen är det heeeeeelg, som jag har väntat! puss

Slutet av oktober


Har inte varit ett dugg klok på denna dag, jag har inte varit klok, inget har varit klokt! Haha. Trött som ett djur har jag varit, vilket i mitt fall ofta leder till långa skrattstuder (apparently). Tog i vilket fall tag i mig själv ite smått efter utbildningen och städa mitt orena rum, göttig känsla nu! Även tagit ett bad, så nu är jag redo att krypa ner i min nybäddade säng (KÄRLEK!)
Mycket babbel här. Ska se om jag kan finna en trevlig bild som kan liva upp detta inlägg. Puss sålänge

 
Denna får duga. En bild från Spanien 2010 (I think?). Miss these girls!

Vad jag gjort idag


Godnatt

Monday


Inlett en turismvecka på utbildningen. Dagen har varit riktigt intressant och rolig, om ni frågar mig dvs, enligt de andra var det segt? haha. En timmes kondition har jag även hunnit med. Nu är jag lagom trött, så ska väl snart krypa ner i sängen framför ett walking dead-avsnitt. Gött. Puss
 
Me and ma cousin, who I haven't seen in a loooong time

Dat


"maybe the thing you're most scared of is exactly what you should do"

Tjugoförsta oktober


Stig och jag hade en mysig systerkväll igår. Vi köpte med oss godis och en b&j, bäddade ner oss i hennes säng och slog igång Snow White and the Huntsman. Har velat se den ett bra tag, men aldrig blivit läge. Bra film måste jag säga, tycker dock att de borde förlänga slutet en aning (som med alla andra nya filmer) så att man verkligen får se vem tjejen ends up with. Haha ingen egen fantasi här (;

Idag är vädret pissigt, vilket betyder en hemmadag med film för min del. Ser inte något annat som lockar... Får se om jag lyckas fighta iväg mitt slöa arsle till gymet lite senare. Vi får se. Gött! Ha det bra!

Fix och trix


Tänkte berätta lite om vad som jag gjort än så länge som förberedelser inför USA. Kommer självklart hända en hel del till med saker, med det tar vi då :)
 
För ungefär en månad sedan då, jo då blev jag antagen. Eller alltså då jag tackade ja till en familj som gjorde detsamma till mig. När jag tidigare inte tackat ja till någon familj kunde jag dra mig ut ur programet, men så fort jag sa ja till dem blev jag fullt bunden. Ingen återvändo, hehe. Jag hade tidigare hört att när man väl funnit en familj så var det dags att fixa visum, fylla i en jäkla massa papper, osv. Och det skulle ske så fort som möjligt. Så jag satte igång med visumansökan på direkten. En del görs på nätet (del1), den innehåller en massa frågor om allt och inget., och sedan görs resten (förutom en massa pappersarbete) på amerikanska ambassaden i Stockholm. Kan ju säga att det visst inte var så brottom som man trodde. Tydligen så kan man inte ansöka om något alls innan det är mer än tre månader kvar till avfärd. Så inte förrän i måndags kunde jag skicka iväg min ansökan, och därmed boka en tid för min intervju på ambassaden. Åker dit den 14 november, så har i alla fall lite tid på mig att fixa allt annat som jag måste ha med dit (en jäkla massa skit!).
 
Haha oj, detta blir ett långt inlägg ser jag nu. Men ah, det är i princip så långt jag kommit än sålänge.

FREDAGSNÖJE



Fredag, du är efterlängtad!


Ikväll blir det slappkväll med familjen. Ni anar inte hur skönt det ska bli! Lägga mig tidigt ska jag nog också göra, för då blir det lördag snabbare. Gissa hur sugen jag är på godis just nu?! haha. Ha en bra fredag mina vänner!

Last summer, me and ma sis

Artonde oktober


Otroligt seg dag, skönt att det snart är helg. Taggad som fan på en myshelg med min familj! Trött som jag är ska jag snart släpa iväg mitt arsle på ett boxningspass med Lindus. Får se hur jag mår efter det haha. Puss

In three months


Nu är det så mina vänner under hela våren/sommaren har jag hållt på med en ansökan om att få åka iväg till USA och jobba som Au Pair. Har funderat över detta i flera år, och ja när skoltiden tog slut kändes det väl dax att ta tag i min dröm. Så som sagt, har hållt på att trixa med detta sedan i våras, och i lite mer än en månad nu har jag vetat att denna resa kommer bli av. Den 14 januari nästa år kommer jag flyga över atlanten, till New York för en förberedelsekurs, för att några dagar senare fortsätta mot San Francisco, Kalifornien, där jag ska spendera hela 2013.
 
Tankarna är spridda. Läskigt, jotack!, men gud va kul det ska bli! San Francisco yeee! Haha, det jag vill säga är i vilket fall att det kommer ändras lite här på bloggen. En ny kategori kommer snart dyka upp, och där kommer ni till en början kunna följa en massa förberedelser, och sedan alla tretton månader jag kommer vara borta. And feel free to ask any quastions! Ha det gött så länge, så hör vi!
 

Back on track


Jomenvisst kom jag iväg till gymet idag, ye! Hur skönt som helst kan jag lova! Ska när som helst hoppa ner i sängen, rätt tidigt I know, men behöver tid innan jag verkligen kan somna. Så vi hörs imorgon vänner, då ska jag försöka berätta lite saker. Pussen


Träning


Gud vad jag saknar att träna!! Har ju varit sjuk nu i nästan två veckor, så har inte kunnat gjort det på ett tag.. Ush, man blir så jäkla slö och trött. Visst, jag har utbildningen om dagarna, men efteråt skulle det vara så skönt att dra en gymrunda. Trots att det tar emot att ta sig dit och så, så är det så jäkla skönt efteråt. Man känner sig liksom så frisk och fräsh (haha efter duschen självklart).
 
Ville bara få detta ur mig, haha. Som tur va så känner jag mig mycket bättre, i princip helt frisk, så kan kanske dra ett pass imorgon efter utbildningen. Japp så får det bli. En bra start på den nya veckan!

Gonna tell you tonight


Så helgen har varit bra på alla sätt och vis. I fredags samlades jag och någr andra från gamla klassen ute i Granhed, hos Gustaf, för god mat, god dricka och massa skratt. Trevligt, jo! Och lördagskvällen spenderades hemma hos familjen Pehrson där vi firade Mickis som fyllde 18 i måndags. Grattis gumman! Där bjöds det på mumsig mat, dricka, tårta och småplock. Bra kväll det med! Idag kör jag på slappdag, men ska förmodligen träffa Lindis och Ellen sen :) puss
 
Födelsedagsbarnet! ♥

Vet att uppdateringen suger


 
Men just nu blandar jag vardagen med att vara sjuk och en seg utbildning, så har inte så mycket att komma med. Förhoppningsvis har jag något roligt att komma med efter helgens bravader. Hörs då om inte tidigare, puss
 
Jag och min underbara mormor på studenten.

100


Det firades med födelsedagskalas (för tobias) hos tobias, följt av bio med Mickis, plus en hel del godis. Nu säger jag natti, pussen

Femte oktober


HEEEEELG!!!!!

Tredje oktober


Då var det oktober då, ännu närmre 2012's slut. Hänger inte lika mycket hemma nu, har ju börjat en kurs inom service. Ännu inte så långa dagar, så känns ju sådär när jag vet att det kommer bli mer seriöst, men ändå kunde vart värre. Kursledaren är hur skän som helst, och sen har jag ju Linda vid min sida (++++)! Är dock inte mitt piggaste, förkylningen har satt sig på tungan, som den tenderar att göra någon gång varje år.. borde ha lärt mig under alla mina 19 år, men man blir fortfarande lika förvånad över hur jävla ont det gör, usäkta språket, men fyfan säger jag bara!
 
Oj nu kör jag på text här ser jag. Men tänkte bara fylla i lite om vad som händer just nu. Ha det gött så hörs vi, GODNATT!