with a broken smile


Lite utav den serienörd jag är så måste jag bara säga att det verkligen suger när en ny serie kommer ut som de gör ett skitbra/spännande slut på säsongen och sedan bestämmer sig för att inte göra en fortsättande säsong!!! gosh! blir bara lite frustrerad. ush.

Nej men annars rullar livet på. Med tanke på att jag bara hr ett prov kvar och eftersom jag inte alls orkar plugga just nu så ska jag ta tag i och hitta ÄNNU en ny serie ;) heeeeee! Mitt liv består helt enkelt inte av något annar, funkar jovars ;) puss


bra start på dagen..


en timmes försovning.. bra! Börjar inte förrän ett nu så hinner göra lite plugg i alla fall :) nu ska jag försöka gå och lägga nåt i min kurrande magn, hörs!


Linda tycker jag är dålig på o uppdatera


därför, bara för att, så tänker jag vara mupp och lägga in två bilder på någon knäpp brud som nyss knäppte dessa bilder.. och jo, idag är jag med min bästa vän och vi ska bara keka korv och titta ut på det fiiiiina, supervarma vädret. YAM!


no more hiding of who i wanna be


Drar snart och hänger med min vän sofie, blir kvar där över natten :) länge sedan jag träffa den tjejen, nåt jag sett fram emot! :) inte mycket mer att säga, så hörs!


snögga bruds, spanien 2010


ett mattefritt liv


Jo, precis som rubriken lyder. Idag har jag äntligen haft mitt sista matteprov, och inte nog med det, matte D är ju rätt bra att ha klarat av så :)) Just för stunden sitter jag och saknar min pojke, samtidigt som jag försöker övertala mig själv om att ta fram biologiboken.. går sådär. Får hitta på nåt annat istället, hörs!

en sån där jävligt bra helg


Hunnit med shopping och bio i norrköping med lindis, övernattning och shopping dagen efter också :) Lördagskvällen avslutades ut mot björkvikshållet med fest hos Kim! Extra kul att Linda hängde på där med :D Denna dag har varit rätt seg, har tatt det lugnt med min pojke och annars kollat om eurovision ;) TREA, inte dåligt! nu ska jag titta vidare på hellcats, bye

 
hur snygg!? gosh

det är torsdag och jag är ledig


som sagt :D har precis duschat och sitter nu och lyssnar på the fray, i hopp om att de inte lyssnats på för många gånger dock.... får se vad dagen har att bjuda på, lite plugg är i alla fall garanterat. Nu tänker jag nog i alla fall gå ner och laga till mig någon god frukost, ha det!snart är det min tur!

detta har varit min dagTREVLIGT!♥

nu säger jag godnatt, puss!

trots det superfina vädret


Så ska jag dyka in i några böcker och börja förbereda mig inför kommande kursprov de tre nästa veckorna.. Menmen, ska försöka vara duktig och vara ute i god tid nu :) Kanske tar med mig dem ut och sättre mig, får väl se :) puss!

hej, jag är dålig på att uppdatera


men jag har verkligen ingen blogglust nu och gör dessutom massa annat så :) Men livet lunkar på som vanligt, allt är finfint. Skolavslutning om en månad imorgon, och därmed min födelsedag. GOSH, 18! :D i'm lovin' it! hihi
Nu ska jag leta redan på någon vettig serie att nöta sönder, hörs när vi hörs!


min bästa vän och jag, sommar2010


sitter i skolan


Har en av mina långa, dagliga håltimmar... magen kurrar lite då och då, men hinner inte dra o käka nu med tanke på att vi börjar om en kvart. Vet inte riktigt vad dagen har att bjuda på än så länge, men lär väl märka så småning om :) hörs!


mästerbakarn av göttaste tårtan


Haha! nej men klart det var jag som fick ta tag i tårtbakandet, som förväntat ;) Fick dock lite hjälp av min snälla pojke, mosa banan och vispa kunde han allt. Nu ska jag ta och gå och krypa ner i sängen med honom och kolla på titanic :) ha det bra, puss


GRATTIS ÄLSKADE SYSTER! :D ♥

slängde nyss min mobil i golvet...


klantigt. men vafan, kastar jag den mot sängen så är det ju meningen att den ska hamna där och inte på golvet.. suck! Aja, om ynka 21 minuter fyller min lillalilllilla syster stinis inte mindre än 15 år! Det firas imorgon med tårta, hoppas jag :s Annars blir det väl jag som ställer mig och bakar en, kan ju inte låta stckarn gå utan tårta på sin dag :) snäll syster, yes! Men nuså blir det sängen :) pussgodnatt

 
en sådan ska jag nog ta och baka, dock med
en extra femma och minus det där namnet,
hehe.. wish me good luck!

trötter och pigger


Galet bra kväll jag hade igår! och alla andra håller nog med mig :) Hamnade hos marcus, skippade brasan med tanke på rätt surt väder.. men det gjorde inget för mig (: snart bär det av ut mot stångsjö för att heja på pojkarna som har match, haha förlora inte med för mycket nu ;) hörs när vi hörs!