helt slut


går och dör ett tag i duschen.

ostadigt


Ligger och nöter på soffans överdrag till lite serieavsnitt. Ska nog gå och ta en macka och tagga för lite träning, göttigt. Trött som ett djur är jag också, jäkla projekt som tar all ens tid. Blah, ska bli så skönt när skiten är över.

shorts season ♥rain.


Har precis myst ner mig i studentröjan, as usually. Även proppat i mig några skålar med yougurt om ni vill veta. Dessutom har jag kramp i handen efter allt klippandes idag, men gött att nästan vara klar med projektet. Nu ska jag mysa vidare framför the walking dead. Mumma!

kärlek.singing to infinity.


forever till the end of time

26


Ledig. tjänat cash. blivit med balklänning. promenerat. klippt hår. planerat påsklovet. Tja, rätt duglig dag om ni frågar mig. Godnatt!

vår.blåsöndag


trött som ett djur. godnatt

den jag aldrig får nog av


Blir inte alltid som man tänkt sig. Dagen kunde varit bättre. Gårdagens "festligheter" också, då de inte hade mycket att erbjuda. Har i alla fall plockat en jäkla massa pinnar idag med stig. Så slut som jag är, medan jag väntar på grillningen, sätter jag mig i bastun framför the notebook.

fredagskväll


Och barnvakt.. just nu känns det inte så lockande, inte på bästa humöret precis. Nu återstår bara klädsel inför morgondagens festlgheter, ska se om jag kanske kan sno någon från någon go'vän, hehe. pussen

väcker minnen


haha

bra.


"Life is to short to fight, to be miserable.
Don't let the bitter ones change how awesome you are."

ångest


Sitter i skolan och letar efter en framtid bland sidor, den verkar inte vilja dyka upp.. blä.

stoltGrattis far! ♥


Bakat tårta, hjälpt till med maten och varit en allmänt duttig dotter.
Snart blir det födelsedagsfirande, love

btw, checka min snygga studenttröjis

pretty please


Eller Pretty Little Liars. Det sistnämnda är precis vad jag och Stig nyss sysslat men. Kollat säsongsavsluningen av den grymma serien, gosh! Nu ska jag få Stig att ta igen några The Lying Game-avsnitt. Pussen

summer lovingi'm a hater


Kom tidigare idag på att min trasiga mobil kanske var sönder för att batteriet gått sönder eller nåt. Så tack vare min nya idé fick jag upp hoppet om att slippa skicka in den. För ett tag sedan kom min kära granne över med sitt likadana batteri.. f*ck detta. Bara att slänga iväg skiten på posten då.

blåser


Fyja, som rubriken lyder, scary! Anywho, har precis käkat frulle och ska nu sätta igång med plugg. Behövligt, puss

söndagshäng


Dagen har spenderats med plugg, lite trägårdsarbete och dans, för att sedan avslutas med Jessica och Lindus framför handboll. Gött söndag! Nu ska jag skissa lite på min studentklänning innan jag tar natt, imorgon är jag ledig. Smack på det!

can't stop listening on this onesöndagsgöra


Blev en såndär "sova länge-dag" idag, behövs det med ibland. Nu sitter jag och käkar frukos och ska ta tag i lite plugg, hoppas på en fin dag! puss

feeling good


Mätt som en plätt. Slutkörd på gymet också. Gött! Nu ska jag ta med mig min glass och bädda ner mig i filtar framför en go film. puss

xlördag


Stan med systrar. framtidssökande. godis. bra dag hoppas jag.

ser mönstret


Gillar hur ofta jag tänker att det ska bli en tidig kväll denna dag... Som jag sa till lindus förut, "jag ska gå och lägga mig tidigt så det blir godislördag tidigare". Haha, bra tanke i alla fall. Men nu ska jag (försöka) sova, pussen

like a river


Hänger med Stig framför OUAT, gött! Mätt är jag också, mindre skön känsla. Tydligen ska det bli fint väder imorgon, hoppas det stämmer,. Nu ska jag snart hoppa ner i min nybäddade säng, i mitt nystädade rum.
Puussen
branäs2012

Värt.


Martin har skaffat en ny blogg. Klicka!

två härliga


Förklarar perfekt hur glad jag var. Full av liv och lycka!

godnatt


"If you want to make your dreams come true,
the first thing you have to do is wake up"

Hola guys!


Sitter i köket med stig och väntar på bättre tider.. och linnéa :) Ska snart till skolan och göra prov, sen blir det projektplugg och sedan vidare till beccis där jag ska spendera natten.
Hörs loves!

Friday I'm in Love


Som rubriken lyder, glad! Nu taggar jag inför en helkväll med stig, tacos och mys :)
pussen

godnattseven


Hänger i soffan med lindus och ellen framför gray's. Gött. Kvällen bjöd på handboll (...) och som sagt mina bruttor. Hann även med en fikadate med Jessica och lite jobbsökande. Bra dag helt enkelt! puss babes

taking it higher


Har inte mycket vettigt att säga nu heller, som vanligt. Men nu ska jag joina sängen och börja se fram emot min date med Jessica imorgon :) På kvällen väntas även handboll och häng med två fina vänner. Smack!

nooo like like like


F*uck this shit, hatar att förbereda mig inför prov. Råkar alltid komma på andra saker som är så mycket roligare, som att kolla ut på det fina vädret eller typ pilla mig i naveln. blä för det här. Annars rullar skoldagen på. Sen blir det träning, gött!
puss

fjärde mars


Hur trött som helst efter endast fyra timmars sömn.. Lägger mig lite tidigare och njuter av att jag är ledig imorgon, ibland är man glad att man drog till med allt plugg de första terminerna (: Annars har jag idag dragit till med ett träningspass, lite skidor och en bastu. Rätt duglig dag :)
nu; godnatt!

åker gärna tillbaka till värmen!

0:58:58


Trött och ont i magen. You got to love candydays...... hörs, godnatt

one more day


Ush hur trött jag är, ska sova snart... Men lite kort, blev massage och floating idag (underbart!!) och kom nyss hem från lindus efter en kväll med henne, ellen och albert :) Trevligt of course! Nu säger jag godnatt, puss