En underbar syster


 
Måste bara visa vad jag hittade på min kamera igår när jag skulle lägga över bilder jag tagit under dagen. Man kan tydligen inte låta kameran ligga framme utan att någon är där och pillrar.. Fast det gör ju inget, för jag fick mig allt ett gott skratt. Puss majsan!

Blommor på träden


 
Gud vilket väder alltså. Herregud. Haha har verkligen glömt bort det underbara med Sverige, när våren kommer och värmen drar in över landet. Så himla bra man mår av det alltså! Blev inget jobb idag, så jag passade på att uträtta lite ärenden på förmiddagen och sedan låg jag ute i solen med en bok resten av dagen. Får se vad morgondagen väntar, men en ännu en dag av detta skulle jag inte klaga över.
 
Hoppas allt är fint med er. Nu ska jag ta och sova, puss godnatt

Last week's hike


20140416. Hiking upp till sörmlands högsta punkt, följt av korvgrilllning, pannkaksstekning och marshmellows. Riktigt härlig dag!
 

Sommarvärme


 
Ännu en vecka har gått. Påsklov har det varit för hela familjen förutom mig som fick jobba tre av fyra dagar. Men pengar klagar jag inte över :) Har även hunnit med en utflykt med några familjevänner som varit och hälsat på, kollat handbollsmatcher och fikat med moster. Har också firat både kusin och påsk, och då självklart vräkt i mig en massa mumsig mat och annat gott. 
 
Idag, såhär sista dagen på påsklovet, har jag, pappa och systrarna varit iväg och haft picknick i det UNDERBARA (!!!) vädret. Känns inte som om dagen kunde ha blivit bättre, speciellt inte då mami precis landat på svensk mark och just nu är påväg hem till oss igen (hon har varit i Kina den senste veckan). Hoppas ni haft en riktigt bra påsk! PUSS

Nailed it!


 
Hejsan, det var inte igår det.
Har några kompisar som verkar tycka att det är dags för mig att skriva lite, så får väl ta och göra det. Haha. Sååå, jag har gått och blivit med jobb. Det ni! I slutet av maj kommer jag flytta till grannlandet och börja jobba somkaffekokerska - aka barista. Riktigt spännande faktsikt! 
 
Så under de senaste veckorna har jag jobbat en del och bara umgåtts med vänner/familj, plus hängt en del i Oslo då. Linda flyttade dit för cirkus två veckor sedan och jag följde med dit redan första dagen. Rätt gött att jag lyckades fixa en intervju till just den dagen faktiskt. I alla fall, även fast magkänslan sa att jag inte skulle få jobbet så gick det vägen. Åkte dit igen i tisdags för att skriva på kontrakt och snacka lite mer om själva jobbet. Passade då även på att träffa Fellan som också bor där. Riktigt kul att se henne igen (:
 
Anywho, Oslo är en underbar stad så tror att det kommer vara riktigt gött att bo där. Blir nog lite tufft med språket i början (förstår inte varför jag har så svårt att förstå norskan alltså, skämmigt nästan..) och med de höga kostnaderna, men sånt man vänjer sig vid. Hoppas allt är fint med er! Lovar att försöka kika in lite oftare, puss